top of page
  • roccaalmareltk

🏆16.A.Kanepi memoriaal 2022 - nädalavahetus täis lauatennist!✨

A. Kanepi memoriaal on igal aastal olnud kolmepäevane lauatennise festival.

Reedel 11.novembril avati A.Kanepi memoriaal noorte võistkondlike võistlustega.

Kuna tüdrukute kadettide vanuseklassis on meie klubist võistlusvalmis ainult Eliis Loree Padar, siis otsustasime luua ühisvõistkonna Spinmasteriga ning nii saigi kokku võistkond Eliis Loree Padar/ Erika Sammelselg.

Tüdrukud andsid endast parima ning tasuks tuli kolmas koht tüdrukute kadettide vanuseklassis.




Järgmisel päeval, laupäeval 12.novembril jätkusid võistlused ELTL GP-ga kus kokku oli võistlejaid 108. Meie klubist liitusid Eliis Loreega Luka Puumets ja Andreas Mere. Kõik kolm said sellel võistlusel väärtuslikke mänge ning palju mõtteid, mida rohkem treenida ning millele tähelepanu pöörata.

Eliis Loree ja Andreas mängisid võistluse lõpuks mõlemad välja kohad, mis olid kõrgemad nende paigutuskohtadest.


Viimasel võistluspäeval, 13.novembril toimus Laste GP kuhu oli tulnud võistlema 121 last. Meie klubist olid võistlemas Eliis Loree Padar, David Berman, Robert Mihkel Talur, Joosep Mattias Talur, Leo Zhong ja Theodor Hendrik Lamvol. Tore oli näha, et lapsi olid innustama ja toetama tulnud ka lapsevanemad.

Leo ja Theo võistlesid kõige nooremas vanuseklassis M9, kus oli kokku üle Eesti tulnud kuus poissi. Mängud olid ägedad ja ka õpetlikud. Lisaks võistluskogemusele said poisid teada, kui oluline on võistlusel iga punkt ja pingutada tuleb ka siis kui oled kaotusseisus. Nimelt tekkis 3.-5.koha vahel "surnud ring" kus kolmel poisil oli võrdselt nii võite kui kaotusi. Peale settide ja punktide kokku lugemist oli järjestus järgmine - Leo saavutas kolmanda koha ja Theo tuli seekord viiendaks. Laste jaoks tegi autasustamise pidulikumaks veel see, et auhindu oli üle andma tulnud Kaia Kanepi!



Järgmises vanuseklassis M11 astus Rocca al Mare LTK värvides laua taha Robert Mihkel. Väga hea mänguga võitles Robert Mihkel välja 9.koha, olles eelnevalt tabelisse paigutatud kohale 16.

Vanuseklassis M13 võistles meilt David ja Joosep Mattias. Tabelisse olid poisid paigutatud kohtadele vastavalt 25. ja 26. Poisid mängisid hästi ja stressivabalt. Arvestades, et mõlemad poisid on trennis saanud käia väga vähe, olid poisid väga tublid. Peale mõnusat võistluspäeva tuli Joosep Mattias kohale 17 ja David võitles välja samuti hea 19. koha.

Kui nooremad vanuseklassid oli jõudnud võistlusega poolepeale, alustas ka kõige vanemate tüdrukute klass N15, kus võistlustulle asus meie Eliis Loree. Erilist tähelepanu tasub pöörata sellele, et Eliis Loreel olid seljataga juba kaks võistluspäeva. Antud võistlusklassi puhul on tegemist kõige tugevama klassiga. Eliis Loree andis endast parima ning mängis kenasti välja enda paigutuskoha, milleks oli koht 11. Mänguliselt on Eliis Loree teinud hea arengu ning nüüd tuleb ainult koguda rohkelt võistluspraktikat, et õpitut ka ellu viia.


Kokkuvõtteks saame öelda, et on põhjust olla uhke meie klubi mängijate üle!

Täname klubi Spinmaster koostöö eest ning loomulikult kõiki lapsevanemaid toetuse ja kaasaelamise eest!




bottom of page