top of page
  • roccaalmareltk

🏕️Kurgjärve laager🏓 24.07-31.07.2023

Updated: Sep 18, 2023

Selle aasta laager Kurgjärvel on lõppenud ning sellega on ka sissejuhatus järgmisesse hooaega tehtud! Igal aastal on olnud just see laager suve kõige oodatuim, kuna lisaks võimalusele sportida maaliliselt ilusal Kurgjärvel, saavad taas kokku sõbrad erinevatest klubidest ja erinevaltelt spordialadelt. Sellel aastal tegime trenne koos Nõmme SK lauatennisistidega. Meiega koos treenisid laagris laskesuusatajad ja karatekad. Nendega saime "rinda pista" ülelaagrilistel võistlustel ning vaba aega veeta ülelaagrilistel huvijuhi poolt korraldatud üritustel.


Kuidas meil laager läks ja mida tegime.

Kohe laagri algusest ja sealt edasi iga päev kuulus trenni algusesse pikeneva ajaga plangu harjutus ning minuti jooksul tehtav ekspandri harjutus.

Trennides mängisime võrkpalli, korvpalli ja jalgpalli. Rohkelt higi ja vaeva nõudsid ringtreeningud. Igast päevast ei puudunud ka jooks ja ujumine. Kui treeningujumine oli tehtud, said kõik supelda ja ka soovi korral tornist hüpata. Veeturvalisuse eest vastutas terve laagri jooksul vetelpääste, laagri kõnekäänus tuuker. Treeningplaani kuulus ka paatidega sõudmine, kus justkui märkamatult järvel kulgedes said lihased vajaliku koormuse. Et sportlased on ka kultuurne rahvas, siis külastasime Suure Muna kohvikus spetsiaalselt lauatennisitidele korraldatud kinoseanssi.





Ülelaagriliselt toimusid ümberjärve jooks, ringteade Haanjas, mäkkejooksuvõistlus, ujumisvõistlus ning maastikujooks (laagriliste seas tuntud kui maraton). Oli uhke tunne kui laagri lõpuüritusel kutsuti mitmed meie lauatennisistid just nende võistluste eest auhindu vastu võtma!


Oma treeninggrupi siseselt korraldasime ka lauatennise püramiidturniiri, mis oma isetoimivuselt on küll lihtne, kuid samas osalejatelt strateegiat ja kiirust nõudev võistlus.


Laagri lõpetasime nagu ikka isetehtud tordiga, mille juurde kuulus meie treeninggrupi lauatenniseturniiri autasustamine ning eriauhindade välja andmine.

Eriauhinnad pälvisid laagrihülged Andreas ja Karmo, kes olenemata ilmast käisid igal hommikul peale hommikujooksu ja võimlemist ujumas, fair play auhind kuulus Loreele, kes maratoni ajal jäi aitama hätta sattunud kaasvõistlejat ning parima lapsehoidja eriauhinna teenis välja Franz, kes igal võimalusel aitas hoida meie treener Marioni 4-kuust Rasmust!


Treener Marioni poolt tehtud sportlike tulemuste analüüs näitas hästi, millal toimus lastel tulemuste tõus, millal väsimusest tingitud kerge tagasilangus ning siis taas treenitusest tingitud tõus. Lastele on antud statistika põnev info, treeneritele aga väga oluline tööriist iga lapse füüsiliste võimete individuaalseks analüüsiks.


Kokkuvõttena saab öelda, et algava hooaja laager läks igati korda! Aitäh kõigile osalejatele, treeneritele ja lapsevanematele, sest ilma teieta ei saagi nii häid laagreid läbi viia!

Rocca al Mare LTK treenerid soovivad kõigile edukat hooaega!


Laagri fotoalbumi leiad SIIT!





bottom of page