top of page
  • roccaalmareltk

Eesti vÔistkondlike MV 1.mÀngupÀev / Rocca al Mare LTK naiskond!

Updated: Nov 19, 2022



LaupÀeval, 8.oktoobril toimus Aseris Eesti vÔistkondlike MV 1.mÀngupÀev naiskondadele.

Rocca al Mare LTK naiskond vÔistleb ka sellel aastal esiliigas.

Klubid, kes oma naiskonnad vĂ€lja panevad on suures plaanis lĂ€bi aastate samad. SeetĂ”ttu on huvitav jĂ€lgida kuidas igal aastal muutuvad naiskondade koosseisud jĂ€rjest tugevamaks, kuid pĂ”himĂ€ngijad pĂŒsivad samad.

Rocca al Mare LTK naiskond ei ole siinkohal erand. Raudvarana kaitsevad klubi au Elle Õun, Eliis Loree Padar, Marion Saarma ja Margit Tamm. Meiega on taasliitunud vĂ€lismaal vaheaastal Ă”ppimas olnud Marta Laas. TĂ€iesti uue liikmena esindab aga meid Johanna Christjanson.

Esimesed ristsed saime laupÀeval kÀtte ning peab tÔdema, et tulime auga kÔikidest olukordadest vÀlja.

Esimesena tuli meil Aseris kokku minna LTK Pingpong naikonnaga, kes lisaks oma pĂ”himĂ€ngijatele on naiskonda tugevdanud jaapanlanna Osanai Tomomi nĂ€ol. Tegemist on vĂ€ga meeldiva kuid keerulise mĂ€ngijaga. Draamat jagus selles voorus kuni viimase punktini, kus meie ankrunaine Marta Laas alistas Kristi Ernitsa otustavas setis seisuga 12:10 ja ĂŒhtlasi kindlustas meie naiskonnale vĂ”idu 4:3.

JÀrgmises voorus Aseri SK vastu tÔi meile punkti Johanna Christjanson, kes vÔitis Aseri noormÀngijat Valerie Lonskit 3:2. KokkuvÔttes pidime aga vastu vÔtma kaotuse 1:4

Esimese vÔistluspÀeva viimane vastane oli LTK Kalev 2 naiskond.

Meie vĂ€sinud kuid ĂŒhtne naiskond lĂ”petas pĂ€eva siinkohal vĂ”iduga 4:2

Tabelis on meil ainsana esimeses ringis kohtumata veel LTK Haapsalu naiskonnaga, kellega seisab ees mÀng teisel mÀngupÀeval Haapsalus, mis toimub juba 5.novembril Haapsalus.

KokkuvĂ”tvalt saab öelda, et esimene mĂ€ngupĂ€ev lĂ€ks meil hĂ€sti ning oleme uhked oma naiskonna ĂŒle!






bottom of page