top of page
roccaalmareltk

🏓ELTL TIBHAR Laste GP 4.etapp Viljandis 6.jaanuaril 2024

Alanud on uus aasta ning selle aasta esimene Laste GP etapp edukalt selja taga. Tegelikult oli tegemist 2023/2024 hooajal juba Laste GP sarja 4.etapiga.

Sellel hooajal osaleb meie klubist Laste GP etappidel Sten-Mathias Saarmann.

Kuna Laste GP vanim vanuseklass on U15, siis on paljud klubi noored sellest vÔistlusest vÀlja kasvanud ning jÀtkavad vÔistlemist juba teistes sarjades. Klubi noorimad peavad aga veel veidi harjutama, et esimene vÔistluskogemus tuleks vÔimalikult hea.


Tagasitulles Viljandis toimunud Laste GP etapi juurde saame tĂ”deda, et kuigi seoses koolivaheajaga jĂ€id vĂ”istluseelsed trennid vĂ€heseks, nĂ€itas Sten-Mathias head minekut ja sĂŒdikust.


Sten-Mathiase vÔistlusklassis M15 vÔistlevad juba ka Eesti noorte koondise kandidaadid. Sten-Mathias on tubli ning annab vÔistlustel alati endast maksimumi. Samas tulevad vÔistlusel alati vÀlja need kohad, mida trennides rohkem harjutada. Tugev konkurents on mÀngija arenguks alati kÔige parem. Ega ilma asjata ei öelda, et iga vÔistlus on kolme trenni eest.


Viljandi Laste GP etapil osales kokku 123 noort, kus Ôige osavÔtjaterohkem oligi Sten-Mathiase vÔistlusklass, kus osales 24 noormeest. VÔrreldes eelmise Laste GP etapiga oli Sten-Mathiase vÔitude ja kaotuste suhe juba hoopis teine. KokkuvÔttes vÔitis Sten-Mathias 4 kohtumist ning kaotus tuli vastu vÔtta kahel korral. VÔistluspÀeva lÔpetas Sten-Mathias tublil 13.kohal.

JĂ€gmine etapp toimub juba 27.jaanuaril Aseris.






Comentarios


bottom of page