top of page
  • roccaalmareltk

Hooaja 2021/2022 lõpetamine!

Updated: Jul 23, 2022

Selleks hooajaks on võistlused läbi ja oli aeg teha kokkuvõtteid ning pidada väike pidu.

Alustasime hooaja lõpupidu sportlikult treener Riina Loost'i juhendamisel.

Kui alguses tundus, et vesiaeroobika pole poiste silmis väga in, siis peale soojendust oli huvi tärganud ning kogu trenn tehti täismahus kaasa. Aitäh Sulle Riina, selle eritrenni eest!

Lauatennisistid jäid väga -väga rahule!

Edasi suundusime pinksisaali, kus igaüks sai vabalt valitud partneriga teha soovitud trenni.

Nüüd kui keha oli lõplikult väsinud tuli aeg tunnustada noori hooaja saavutuste eest, pidada edasisi plaane ning loomulikult süüa torti. Tordi oli meile seekord valmistanud kohvik HETK!

Sellist ilusat, head ja südamega tehtud torti polnud meil veel olnudki. Ilmselt mängis suurt rolli ka see, et valmistajad ise on samuti lauatennise fan'id.


Hooaja kokkuvõtteks võib öelda, et see oli igati edukas.

Koolispordis võtsime nii Tallinna kui ka vabariigi arvestuses põhikoolide klassis kuldse karika. Seega on nüüd Rocca al Mare kool ametlikult ülevabariigisliselt parim kool lauatennises põhikoolide arvestuses!

Eesti võistkondlike MV naiste esiliigas tõime koju kolmanda koha karika. Naiskonda kuulusid Eliis Loree Padar, Marion Tamm, Elle Õun, Margit Tamm ja Jana Christopher.

Oleme naiskonna üle tõeliselt uhked!

Tunnustasime ka meie klubi kohtunikku, kes on õigust mõistnud nii Eesti individuaalsetel kui ka võistkondlikel meistrivõistlustel ja keda on ka kutsutud rahvusvahelistele võistlustele kohtunikuks. Saage tuttavaks - Luka Puumets!


Tõmbasime otsad kokku ning pidasime laagriplaane!

Aitäh kõigile, kes meiega sellel hooajal koos treenisid ja võistlesid!


Fotosid meie lõpupeost saab vaadata SIIT











bottom of page