top of page
  • roccaalmareltk

Kurgjärve spordilaager 2019

Updated: Aug 20, 2020

Nagu juba tavaks saanud toimuvad meie suvelaagrid Lõuna-Eesti võrratus Kurgjärve spordibaasis. See on laager kus laome üldfüüsilise põhja järgnevaks hooajaks. Sellel aastal olime Kurgjärve suve kümnendas ehk siis viimases vahetuses. Vahetus oli seekord 8.päevane

1. päev Elasime laagriellu sisse Tegime füüsilise võimekuse testid, treenisime ümberjärve jooksu võistluseks ning lõpetasime treeningud mõnusa suplusega.

2. päev Hommikul tegime matka munamäele. Vanem grupp läbis distantsi joostes ja tegi trepijookus trenni ning noorem grupp matkas. Munamäe tipus tegime juba traditsiooniks saanud grupipildi. Õhtul toimus ümberjärvejooksu võistlus

3. päev Hommikuses trennis tegime paaris duatloni treeningu ning õhtul kui suured võistelsid suurel duatlonil mängisime teistega jalgpalli ja võrkpalli ( väikestega pioneeri ) ning tegime kerge jõutreeningu.

4. päev Käisime Suures Munas kohvikkinos. Õhtul saime peale jõusaali sauna ja vees möllata.

5. päev Hommikuses trennis mängisime lauatennise püramiidturniir ja rassisime jõusaalis. Õhtul toimus Haanjas ringteate jooks.

6. päev See oli ainus päev laagris kus meil tõesti sadas päev läbi vihma. Samas polnud sellest midagi hullu, kuna eelnevate päevade väsimus tahtis väljapuhkamist ning lauatenniseturniir mängimist. Õhtul võistlesid südikamad ülelaagrilisel mäkkejooksu võistlusel ja pärast seda ka 50 m ujumises.

7.päev Oodatud ja kardetud päev laagris, kuna toimus maastikujooks ( meie keeles maraton ) Õhtul oligi juba laagri lõpetamine ja disko.

8. päev Ja läbi ta saigi. Koristasime toad ja tuligi kodupoole teele asuda.

Laagris toimunu jäädvustas Kert Saarma. Fotoalbumiga saab tutvuda SIIN







bottom of page