top of page
roccaalmareltk

🌟Rahvapinksi 7.etapp Kristiine Spordihallis 3.veebruaril 2024

Sellel laupÀeval toimus Kristiinse Spordihallis juba 7. Rahvapinksi etapp. Kokku oli vÔistlejaid seeekord 131.

Rahvapinks on ĂŒks nendest vĂ”istlustest, kus sportlased saavad realiseerida mitmeid eesmĂ€rke. Rahvapinks sobib hĂ€sti esimeseks vĂ”istluseks, hobimĂ€ngijatele reitingukoha parandamiseks ja esinevate vastastega jĂ”ukatsumiseks ning reitingu esimese poole mĂ€ngijad vĂ”tavad seda tihti kui treening vĂ”i siis testvĂ”istlust.


LaupÀeval oli vÔistlemas meie klubist kolm mÀngijat. Peale pikka vÔistluspausi tuli taas vÔistluslaua taha Marek Mesila. Marek polnud kaua vÔistelnud ning seetÔttu on ta hetkel reitingust tÀiest vÀlja kukkunud. VÔistluse tulemuseks sellel korral 58. koht ning eks nÀis millise reitingukoha vÔistlusmÀngud andsid.

NoormÀngijatest oli vÔistlemas Sten-Mathias Saarman, kes kÀis eelkÔige vÔistluskogemust saamas. Sten-Mathias saavutas sellel vÔistlusel 43.koha.

Kolmandana meie klubist osales Rahvapinksi 7.etapil Meelis Sepp, kes treenib Rocca al Mare Lauatenniseklubi tĂ€iskasvanute grupis. Meelis on selle vĂ”istlussarja sage kĂŒlaline. Sellel korral tuli Meelise tulemuseks 60.koht.


KÔik tulemused leiate SIIT



Comments


bottom of page