top of page
  • roccaalmareltk

RAM Kooli IV lauatennise MV

Updated: Sep 1, 2019

Eelmisel pühapäeval, 13.märtsil peeti Rocca al Mare koolis juba IV lauatennise meistrivõistlused. Koolis on lauatennis jõudsalt populaarsust kogunud ning selle kinnituseks on ka rekordiline osalejate arv - 39! Väga hea meel oli võistlejate ridades näha Vodja kooli esindajaid. Eriline oli selle aasta võistlus veel sellegi poolest, et tulised lauatenniselahingud andsid ka kaks vanaema. Kui kõikides vanuseklassides auhinnati esikolmikut, siis südamlikud eriauhinnad läksid ka parimale emale ( loe:vanaemale ), parimale isale, noorimale osavõtjale ning parimale RAM kooli töötajale.

Auhinnatud võistlejad

Tüdrukud 1 - 4 klass 1.Lisette Pärnamets

Poisid 1 -4 klass 1.Lukas Kristianson 2.Sander Must 3.Hendrik Pintson

Tüdrukud 5 - 9 klass 1.Helerin Kaus 2.Marta Laas 3.Berit Viickberg

Poisid 5 - 9 klass 1.Rasmus-Ranel Tammiste 2.Tarvi Tamm 3.Hans Robin Roosmann

Gümnaasium 1.Robert Reesar 2.Kristo Olli 3.Kert Saarma

Ühendklass 1.Marion Tamm 2.Lauri Maisvee 3.Mare Aade

Eriauhinnad

Noorim osaleja Armin Ott Talpas Parim ema (vanaema) Mare Aade Parim isa Lauri Maisvee Parim RAM kooli töötaja Janno Laar ( igapäevatöös hoolitseb meie laste turvalisuse eest )

Veidi võistluse statistikat : Võistus peeti viiel laual, kokku peeti maha 103 kohtumist ( ühendklassis 52, poisid 1-4 ja poisid 5-9 klass mõlemas 18, tüdrukute võistlusklassis 15 ). Kokku mängiti 238 setti, mille jooksul tehti 4020 servi. Kogu võistlus võttis aega 4 tundi ja 5 minutit, mis teeb ühe mängu keskmiseks pikkuseks 11 min. 54 sek.

Võistluselevust jagus koolimajas peaaegu viieks tunniks sest kui võistlus juba ammu lõppenud oli, ei raatsinud paljud veel lahkuda. Nii jätkus vabas vormis isa-poja-sõprade lauatennisepühapäev.

Õnnitleme võitjad ja kõiki osalejaid ning täname sõpru, tänu kellele see turniir toimus! Kohtumiseni juba järgmisel aastal!


Pildid asuvad SIIN!


bottom of page