top of page
roccaalmareltk

đŸ—șRaplamaa noorte lauatennisesari 2024

LaupÀeval, 10.veebruaril toimus Alu Spordihoones Raplamaa noorte lauatennisesarja teine osavÔistlus. Tegu on alles sellel aastal ellukutsutud vÔistlusega ning kohe on see sari ka tuule tiibadesse saanud. Seda nÀitab teisel osavÔistlusel osalenud 30 noort lauatennisemÀngijat, mis annab silmad ette nii mÔnelegi pika ajalooga vÔistlussarjale.


Tore, et Team Kehtna on vÔtnud oma sihtgrupiks just vÀhe treeninud ja vÔistelnud noored. Neile sisuliselt Eestis eraldi vÔistlussarju polegi.


Otsustasime meiegi uue sarjaga tutvuma minna ning kogemused on ainult positiivsed.

Oma esimesel suuremal vĂ”istlusel kĂ€is Johan Eric Annus, kes lĂ”petas vĂ”istluse suure hulga kogemuste vĂ”rra rikkamana ja mis peamine kĂ”lama jĂ€i Johan Ericu mĂ”te, et siin on kĂ”ik nii sĂ”bralikud! Emotsioon vĂ”istlustelt on ĂŒks olulisemaid komponente vĂ”istluskogemuse pagasis.


VĂ”istlustules oli ka meie Sten-Mathias Saarman, kes vĂ”itis oma alagrupi kaotamata ĂŒhtegi mĂ€ngu. Samuti alistas Sten-Mathias on veerandfinaali ja poolfinaali vastased. Finaalis tuli vastaseks korra juba alagrupis alistatud Polina Proyaha. Seekord lĂ€ks vĂ”it Polinale, kuid oma vĂ”istlusklassi vĂ”it kuulus Sten-Mathiasele.




TĂ€name Team Kehtnat! JĂ€rgmise korrani!







Comments


bottom of page