top of page
  • roccaalmareltk

Suvel mängi pinksi õues!🏓🏞️🏓

Järjest rohkem tekib Eesti linnadesse ja maakohtadesse kõigile vabalt kasutatavaid välilauatennise laudasid.

See on hea võimalus sõpradega mõnusalt puhkust veeta. Ei maksa lasta end heidutada, ka sellest, kui õues puhub õrn tuul. See teeb mängu vaid põnevamaks. Sellisel juhul peab peale võimalike lauakonaruste, jäiga võrgu ja vahel silma paistva päikese väljakutse, arvestama ka tuule suunaga.

Varustuski on õues mängides veidi erinev. Soovitav on omada välireketit, mis on vastupidav erinevatele ilmastikutingimustele. Mõistlik on osta ka spetsiaalsed õuelauatennisepallid (outdoor ball). Need pallid on 30% tavalistest lauatennisepallidest raskemad ning tänu sellele on lihtsam ka tuulega mängida.



Alati on hea alustada, kui keegi sind juhendab. Selleks korraldas Tallinna linna Kristiine linnaosa avatud välilauatennise treeningud, kuhu kutsuti juhendama meie treenerid.

Trennid toimusid Räägu pargis ning Vaarika-Maasika tänava õuealal.

Huvi oli suur ning pargis venis järjekord mängida soovivatest lastest ikka päris pikaks. Peale trenni tulid poisid küsima, et kas nüüd on iga päev selline trenn. Kuuldes, et kahjuks ei ole, venisid noorte näod pikaks. Lohutasime siis neid sellega, et lauatennise laud on ju neil seal kogu aeg olemas ning sõpradega saab mängida iga päev. Kogemuse põhjal võime öelda, et välilauatennis on muutumas aina populaarsemaks.

Ärge siis häbenege! Reketid-pallid kaasa ja välilauatennist proovima!

Vaata ka välilaudade kaarti SIIT







bottom of page