top of page
  • roccaalmareltk

Tallinna koolide lauatennise meistrivõistlused olid Rocca al Mare tiimile edukad!

Reedel, 6.märtsil oli Kristiine Spordihalli kogunenud 232 noort, et välja selgitada parimad Tallinna koolide lauatennisemängijad ning samuti kokkuvõttes parimad koolid sellel spordialal.


Rocca al Mare kooli eest andis oma parima 10 õpilast.

Tüdrukute nooremas kooliosas 1.- 6.klassini võistlesid Rocca al Mare koolist Eliis Loree Padar ning Anna Mia Asmer, kes tulid vastavalt neljandale ja viiendale kohale! Pronksimängus pidi Eliis Loree alla vanduma Nõmme Põhikooli mängijale Emma Rammulile tulemusega 1:3.


Sama kooliosa poiste klassis võistlesid meie koolist Robi Tooming, Hendrik Pintson ja Franz Robert Riismaa. Parima koha üldse sellel võistlusel mängis emotsionaalses ja pingelises võistluses välja Robi Tooming, kes saavutas oma võistlusklassis teise koha! Hendrik Pintson tõi koolile viienda koha punktid ning Franz Robert Riismaa samuti vajalikud 28.koha punktid.


Noorema kooliosa vanemas klassis 7.-9. klassi poisid võistles Jüri Vikenti Ilvest, kes väga tugevas konkuretsis ( 87 võistlejat - osalejaterohkeim klass ) tuli tublile 28. kohale.


Gümnaasiumi osas saime välja panna neli võistlejat, kuigi soovijaid oleks olnud rohkem.

Rocca al Mare kooli esindasid tüdrukutest Marta Laas ning poistest Tarvi Tamm, Ralf Küttis ja Karl Stefan Lill.

Marta võistlusklassis polnud küll väga palju osalejaid, kuid arvestades konkurentide tugevust on saavutatud 6.koht igati tunnustamist väärt!

Gümnaasiumi poisse oli seevastu võistlema tulnud 70 ning sellest osalejate hulgast läbi murdmine nõudis tõelist spordimeeste sitkust ja vastupidavust. Ralf ja Karl Stefan andsid endast parima , kuid kahjuks pidid võistluse keskel tunnistama vastaste paremust. Kolmest meie poisist jäi lõpuks sõelale Tarvi, kes lõpetas maratonmängupäeva tugeva 6.kohaga!


Õnnitleme ja täname kõiki kooli esindanud noori ning jääme põnevusega ootama koolide koondtulemusi!










bottom of page