top of page
  • roccaalmareltk

Women Coaching Course 2.12-4.12.2022 Tallinnas

Eelmisel nädalavahetusel toimus ERASMUS+ programmi raames 2.12-4.12 üritus Women Coaching Course, kus oli osalejaid nii Soomest kui Eestist.





Eesmärk oli pakkuda mõtlemisainet ja tegevust nii treeneritele kui ka mängijatele.

Kuna sportlasi oli rohkem kui treenereid,siis viidi läbi kaks loengut ja kolm treeningut.

Alustuseks toimus reedel loeng, kus käsitleti naiste lauatennist üldisemas plaanis.

Laupäevastes ja pühapäeva hommikul toimunud praktilistel treeningutel tutvuti veel erinevate teemadega, nagu multipalli treeningud, treeningute planeerimine ettevalmistusperioodi erinevates etappides, Eesti naiste lauatennise hetkeolukorrast, servimisest jne.

Praktilisi treeninguid toimus kokku 3 ning need olid ülesse ehitatud näidis treeningutena ettevalmistavast perioodist, arendavast perioodist ja võistlusteks valmistumise perioodist.

Pühapäeva õhtul toimus veel viimane loeng.


Meie klubist osalesid mõlemad treenerid ning mängijana võttis kõikidest loengutest ja treeningutest osa Eliis Loree Padar.

Treeninguid juhtis endine Eesti koondise peatreener Vallot Vainula ja just tema näpunäited Eliis Loree mängu parandamiseks olid eriti väärtuslikud.

Väga olulisel kohal olid ka treeneritevahelised arutelud, sest ajame me ju ühist asja ning koos on kitsaskohti alati lihtsam lahendada.


Nädalavahetus möödus kui üks hetk, kuid pärast tagasivaadates tuli tõdeda, et koolitusi tuli seekord kokku 15 tunni jagu.


Aitäh kõikidele koolitajatele ja trennikaaslastele!


Kogu fotoalbumit näeb SIIT

Fotod: Kert Saarma




bottom of page