top of page
  • roccaalmareltk

Eesti võistkondlike MV 2.mängupäev Aseris

Rocca al Mare LTK naiskond võttis laupäeval, 4.detsembril suuna Aserisse, et võistelda Eesti võistkondlike MV 2.mängupäeval.

Teada oli, et sellel korral tuleb vastamisi minna I liiga tugevamatega. Olime selleks teadlikult valmistunud ning valmis andma endast parima.



Esimeses kohtumises oli meie vastaseks Aseri SK naiskond, kus tuli selge kaotus 0:4, mis ei vähendanud kuidagi motivatsiooni võita järgmistes kohtumistes.

Teises voorus kohtusime LTK Kalev II naiskonnaga ja siin mingit allahindlust ei tehtud ning võtsime kindla võidu 4:0

Äärmiselt põnevaks kujunes võistluse kolmas kohtumine tabeli ühe liidri LTK Spinmasteriga.

Teada oli, et läheme vastamisi väga tugevate mängijatega. Läksime andma endast parimat ilma igasuguste lisapingeteta.

Kohe esimeses mängus tõi Elle Õun võidu Marina Širai üle 3:0, seega asusime kohtumist juhtima 1:0. Teine kohtumine toimus Margit Tamme ja Maarika Jõemetsa vahe, kus tuli tunnistada Maarika paremust 1:3. Kolmas põnev kohtumine toimus Marion Tamm'e ja Tetiana Hasuili vahel, kus ülipingelises mängus tõi Marion võidu 3:2

Järgnes paarismäng kus meie omalt poolt panime välja paari Marion Tamm-Elle Õun ning vastased panid mängu paari Tetiana Hasuil-Irina Akimkina, kes tuli puhanud mängijana lahingut andma. Mäng oli väga tasavägine, kuid kahjuks pidime alla vanduma seisuga 2:3.

Neljas voor Elle Õun vs Maarika Jõemets läks kahjuks vastastele 1:3.

Viies voor kus olid vastamisi Marion Tamm ja Marina Širai ei kujunenud kergeks peale viiesetilist lahingut läks võit vastastele seisul 2:3

Kokkuvõttes kaotasime LTK Spinmasterile 2:4, kuid olime näidanud korralikku sisu.


Jätkame Eesti võistkondlikke MV naiste I liiga tabelis kolmandal kohal!

Rocca al Mare lauatenniseklubi on oma naiskonna üle väga uhke.





Täname südamest perekond Padarit, kes terve hooaja jooksul hoolitseb selle eest, et meie naiskond jõuaks turvaliselt võistlustele ja tagasi! Seekordne eriline tänu läheb Randy Padarile! Aitäh kogu klubi poolt!


bottom of page