top of page
  • roccaalmareltk

🏆Rocca al Mare LTK naiskond - Eesti võistkondlike MV esiliiga kolmas!

Lõppenud nädalavahetusel selgitati Eesti võistkondlikud meistrid.

Rocca al Mare LTK naiskond koosseisus Elle Õun (laenumängija), Marion Tamm, Eliis Loree Padar, Margit Tamm ja Jana Christopher võistles naiste esiliigas.

Läbi hooaja näitasime väga head mängu ning kokkuvõttes tõime koju kolmanda koha karika.

Väga hea tunde tekitas, et olime konkurentsivõimelised ka teise koha saavutanud naiskonnaga. See annab julgust ja ambitsiooni järgmisel hooajal edasi võistelda.

Poodiumil seisid kõrvuti - I koht Aseri SK, II koht Spinmaster ning III koht Rocca al Mare LTK!

Peale otseste sportlike saavutuste on väga oluline olnud naiskonna sisekliima, ehk siis naiskonna vaim. Ka selles osas on meie naiskond imeline, siit ka meie moto - üks kõigi, kõik ühe eest! Uskuge või mitte, kuid nii see ka tegelikult on.


Mis veel muudab meie naiskonna eriliseks? Meil on esindatud kõik vanuse kategooriad.

Meil on kogemust, jõudu ja nooruse sära ja entusiasmi. Kõige selle varal on hea kasvatada tiimis noormängijat, mida selle hooajaga oleme ka tõestanud.

Kuid võistkond ei koosne vaid võistlejatest. Meil on oma kindel tugi ja seljatagune.

Siinkohal täname südamest Kaido Padarit ning Anti Leedut (Ruu Kivi OÜ). See karikas on sama palju nii teie kui meie oma!

Hooaja keskel saatis Anti meile motiveeriva tervituse - Kõik pallid jäägud vastaste poole ja punktid teile! Päris kõiki palle ei õnnestunud küll vastase poolele jätta, kuid järgmisel hooajal püüame nii teha, et jääks. 😊 Loodame, et olete ka järgmisel hooajal meiega!






bottom of page